Verzendinformatie

 

Levertijd & Verzendkosten van D&Ysports.be

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden en heeft u de bestelling normaal gezien binnen de 48u bij u thuis. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen in België en 2 tot 3 werkdagen voor Nederland. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

-Geen verzend-en administratiekosten wanneer artikelen afgehaald worden in winkel.

-Geen verzend-en administratiekosten bij een orderbedrag van meer dan 75,00 euro voor Nederland en België.

-Standaard zijn de verzendkosten binnen Belgie 7,50 euro voor bedragen onder de 75,00 euro.

-Standaard zijn de verzendkosten buiten Belgie voor grote en/of zware leveringen terug te vinden bij ieder artikel afzonderlijk met een maximum prijs van 25,00 euro

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.